Wegens vertrek van Jan Slingerland zijn we voor het komende seizoen op zoek naar een nieuwe Penningmeester.

De taken van de Penningmeester zijn: de ledenadministratie en contributiebetalingen bijhouden plus de boekhouding, één keer per jaar presentatie van het financiële jaarverslag en de begroting op de ALV. Je maakt ook deel uit van het dagelijks bestuur en neemt deel aan de maandelijks bestuursvergadering.

Als Penningmeester kun je veel activiteiten in je eigen tijd uitvoeren. Wel dien je gestructureerd en nauwkeurig te kunnen werken en goed om te kunnen gaan met Word, Excel, Internetbankieren en digitale communicatiemiddelen.

Vanzelfsprekend ben je je bewust van je financiële verantwoordelijkheid en is de begroting van BV Penta bij jou in vertrouwde handen. Wees gerust, je hoeft geen financiële ninja te zijn om deze taak uit te voeren, we hebben een eenvoudig maar doeltreffend systeem en je hebt altijd alle steun van je mede-bestuursleden.

Interesse? Neem contact op met Jan Slingerland 06-27115712, penningmeester@bvpenta.nl, of Frits Wille 06-48474313, voorzitter@bvpenta.nl.