Train eens vrijblijvend mee!

Om het basketbal een keer van dichtbij te bekijken is een ieder van harte welkom in sporthal “Sportcentrum Drachten”, waar op maandagavonden wordt getraind. Je kunt altijd vrijblijvend 2 keer mee trainen. Dit kan op afspraak. Op de zaterdagavonden worden in dezelfde sporthal de thuiswedstrijden van Penta gespeeld. Ook daar ben je van harte welkom. Bel of e-mail met de ledenadministratie voor meer informatie. Kijk ook bij “Trainingstijden” wanneer je mee kan trainen.

Aanmelden

Aanmelding voor het lidmaatschap moet gebeuren door het invullen van het formulier via onderstaande knop. Let op: het formulier moet ondertekend worden en kan alleen worden verzonden als alle verplichte velden zijn ingevuld. Mocht je problemen ondervinden meld je dan even bij een van de leden van het bestuur.

Lees meer over onze contributie en de mogelijkheden voor subsidie op deze pagina

Overschrijven van andere club

Spelers die komen van andere clubs en willen gaan spelen bij Penta dienen bij hun oude club alles goed hebben afgerond alvorens zij officieel lid kunnen worden. Bij niet nakomen van de afspraken met oude club kunnen zij een blokkering zetten in Sportlink.

NB! Om mee te mogen doen aan de lopende competitie mag je geen wedstrijd(en) hebben gespeeld voor je oude club tijdens het lopende basketballseizoen. Het RSC spreekt dan van competitievervalsing en wijst je aanvraag om mee te mogen spelen aan de competitie af.