Schermafbeelding 2017-09-07 om 11.55.41Met ingang van dit seizoen gaat er iets veranderen voor iedereen die wedstrijden speelt, of scores bijhoudt aan de jurytafel. We nemen namelijk afscheid van het oud vertrouwde spelerspas en van het papieren sheet. We gaan digitaal!

Het mooie is dat je straks je wedstrijd planning, uitslagen en scores van jezelf en je teamgenoten altijd op je mobiele telefoon kunt vinden.

In de achtergrond is hard gewerkt om alles voor te bereiden. Vandaag is naar ieder lid een email gestuurd met een instructie om de nieuwe app te downloaden en te installeren. Heb je geen email ontvangen? Vraag dan eventueel een van je ouders of stuur een email naar ledenadminsitratie@bvpenta.nl met het verzoek om je emailadres aan te passen. Belangrijk: de app gebruiken als speler is alleen mogelijk wanneer het geregistreeerde emailadres gebruikt wordt!

Meer info over de app vind je hier.
Ben je geen lid en wil je de app als toeschouwer gebruiken? Kijk dan hier voor meer info

Volgende stap: het digitaal wedstrijdformulier

Als alles goed is ingericht gaan we in de loop van het seizoen ook over op het digitaal bijhouden van scores, persoonlijk fouten en speeltijden. Dat kan allemaal via het digitaal wedstrijdformulier. Meer info over wat komen gaat vind je hier. Voor het eind van het jaar gaan we over, eerst maar even een paar rondes warmdraaien :).