maxresdefaultHet is ieder jaar toch weer een verrassing hoe snel een seizoen gaat. Komende week (van 10 t/m 14 april) zijn de laatste reguliere trainingen. Op 17 april is het 2e Paasdag waardoor de maandag training vervalt (de overige dagen is er wel trainen!) en de week daarna begint de meivakantie. Einde oefening dus, al zijn we nog aan het kijken of de teams met een verlengd programma ook na de meivakantie nog een paar zaaluren kunnen pakken.

Snel naar buiten dus! Het schijnt dat pleintje Slingepark (zie hieronder de lokatie) alweer helemaal klaar is voor de zomer!

Het bestuur en de trainers zijn alweer druk bezig met het nieuwe seizoen. We hebben de teamindelingen en kader vrijwel rond en binnenkort wordt die informatie onder de leden verspreid. Vervolgens gaan we met de trainers de voorbereiding voor het komende seizoen starten. Doelstelling: nog betere samenwerking en gericht ontwikkelen van de nodige competenties. We hebben een mooi team staan dat gaat knallen in ons jubileum jaar! Jaja, volgend jaar bestaat de club 50 jaar en dat gaan we goed vieren. Maarten Rijken is chef feest en kan nog wel mensen gebruiken, meld je maar even bij hem.

De ALV komt in juni, daar vatten we alles nog een keertje samen, kom gerust, altijd leuk en nuttig!