Project Description

Kijlstra Personenvervoer & Ambulancegroep Fryslân is een toonaangevende organisatie die
al sinds 1930 actief is. Vanuit onze hoofdvestiging in Drachten richten wij ons met name op
de regio Fryslân.

Wij voorzien in bijna alle vormen van mobiliteit: van taxivervoer tot zorgvervoer, van rouwvervoer tot directievervoer. Dit doen wij met een wagenpark dat goed onderhouden, duurzaam, comfortabel en jong van leeftijd is. Onze goed opgeleide medewerkers zijn professioneel, servicegericht en accuraat. Zij zijn betrokken bij alle cliënten van ons zeer brede pakket aan vervoersdiensten.
Diensten

Naast dit reguliere taxivervoer kent Kijlstra nog vele andere vormen van personenvervoer; directievervoer, WMO-vervoer, leerlingenvervoer, Schipholvervoer, flexitax, aanvullend openbaar vervoer, zittend ziekenvervoer, autoverhuur, organentransport en rouwvervoer.

 

Kijlstra Ambulancegroep Fryslân is een professionele en innovatieve organisatie met grote ambities. Met ruim 32.000 ritten per jaar en 28 ambulances is Kijlstra Ambulancegroep Fryslân de grootste aanbieder van ambulancezorg in Fryslân. Vanuit de vestigingen verspreid over de provincie staan 24 uur per dag ambulances paraat om snel te kunnen uitrukken. Als het erop aankomt, staan de 190 gespecialiseerde medewerkers klaar om zo snel mogelijk de beste ambulancezorg te bieden.