Sponsors 2017-11-15T09:47:48+00:00

Sponsors

altac-300x107Handelsonderneming Altac is 1 maart 1978 door de familie Alkema en Tacoma opgericht.
Het systeem: verkoop vanuit het rijdende magazijn, is altijd doorgevoerd en uitgebreid met een concept voor magazijnmanagement. Hierdoor is Altac bij verschillende autoschade ketens en bedrijven totaal leverancier in paint en non-paint producten. Tegenwoordig wordt het concept bij tal van branches toegepast, waaronder jachtschilders, carrosserie bedrijven enz. Voor de jachtschilders heeft Altac in samenwerking met Spectrum jacht- en interieurlakken aan het pakket toegevoegd. Tevens is in samenwerking met Spectrum een distributie overeenkomst en dealerschap van Lesonal autolakken afgesloten.

De Meerpaal 28
9206 AJ Drachten
Tel. 0512 – 52 03 85
Fax 0512 – 52 59 69
info@altac.nl

mp_logo_groot_red-300x177

De onderneming M.P. Service en Onderhoud is gevestigd op Bûtewacht 62 te Drachten en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Uw generalist in elektrotechniek
De wereld van elektrotechniek vraagt kennis én innovatie. Een oplossing die volledig past, inspelend op de mogelijkheden die de toekomst biedt. Elke dag vooruit denken, het zit in onze genen. Al 80 jaar is Lodema een begrip in Noord-Nederland.
We bieden heldere oplossingen voor architecten, technische adviesbureaus en instellingen. Nauwe samenwerking tussen onze divisies leveren u slimme en dus kostenbesparende oplossingen op.

Vihta – Jager begon in 1978 vanuit huis met het leveren van Sontegra zonneapparatuur voor de professionele gebruiker. Snel kwam daar Hapro bij welke middels haar pro sun zonnehemels een breed publiek aansprak. Vanaf 1983 werd er rechtsreeks zaken gedaan met Alisun zonnebanken in Heerhugowaard. Vihta-Jager is dit drietal zonnebank producenten tot vandaag toe trouw gebleven en levert nog steeds slechts kwaliteitsapparatuur met het logo made-in-Holland. Het spreekt dus ook voor zich dat Vihta de geschikte leverancier is voor het leveren van zonneapparatuur. Zin in een zonnekuurtje? Kijk op http://www.vihta.nl/ of bel: 0512 – 524650

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com