Project Description

Debets kantoor en meer is de kantoorvakhandel van Leeuwarden ‘Friesland’. De zaak is sinds 2004 gevestigd in “De Groene Weide”, een begrip voor velen.

Als u op zoek bent naar kantoorbenodigdheden of hulp nodig hebt bij de inrichting van uw kantoor of werkplek helpen wij u graag met een advies op maat. Onze service is zowel voor bedrijven als particulieren. Met ons brede assortimeDebtsnt, zowel in de winkel als de webshop, kunnen we dagelijks niet alleen mensen in Friesland bedienen maar zelfs bestellingen leveren door heel Nederland. Dit wordt dan binnen 24 uur geleverd! Ook voor het verzenden van uw brieven en pakketen via postnl kunt u bij ons terecht.

Een greep uit ons assortiment: kantoormeubelenpapierwaren kantoormachinesQuantore cartridges en Quantore tonersbureaustoelenkantoormachinesschoolartikelen, presentatie materiaal, agenda’s en etiketten Wij werken met merken zoalsEsselte,Leitz,Lamy,HP,Brother en ons huismerk Quantore. Maandelijks worden er nieuwe aanbiedingen op de website geplaatst tegen zeer scherpe prijzen.

Plaat u een bestelling voor 16:00, dan heeft u het de volgende dag in huis.

Voor vragen kunt u ons bellen, mailen of langskomen in de winkel. U kunt bij ons gratis parkeren.

Team Debets kantoor en meer.

 

Wij staan u graag te woord!

Debets kantoor en meer is ook een PostNL Business Point.

Op onze ruime locatie (met gratis parkeer gelegenheid) regelen we al uw (zakelijke) postzaken.

Wij zijn doorlopend geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00!

Assortiment
– Aangetekende post
– Kentekens overschrijven
– Pakketten
– Partijenpost
– Postbussen
– Postpakken
– Postzegels
– Kantoorartikelen