Project Description

Over Alphenaar de Groentespecialist!

Sinds 5 januari 2009 hebben wij de groentezaak overgenomen onder de naam Alphenaar de Groentespecialist

ECHTE SMAAK BELEEF JE BIJ DE GROENTESPECIALLIST

Van groenteman naar…..

De groenteman is tegenwoordig niet zomaar een groenteman. Het is een echte specialist die u inspireert en adviseert op het gebied van groente en fruit. Deze vakman kan u echt alles vertellen over zijn producten!

Assortiment

Bij de groentespecialist heeft u een ruime keuze uit allerlei groente- en fruitproducten. In alle soorten en maten, voor elk moment van de dag. Van de lekkerste producten van Hollandse bodem tot salades, maaltijden en vruchtensappen. Of het nu gaat om de basisproducten of de luxe gemaksproducten.Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de groentespecialist!

Inspiratie

Bij een goed advies hoort ook inspiratie. Wij adviseren u niet alleen over onze producten en hoe deze te bereiden, maar ook hoe u van onze producten een verrassend lekker gerecht kunt maken. En welke combinaties het lekkerst zijn. Laat u verrassen door de tips en recepten!

Advies

Bij de groentespecialist kunt u terecht voor al uw vragen over groenten en fruit. Want naast de beste producten bieden wij u nog iets anders, namelijk aandacht en advies. De groentespecialist is uw persoonlijke voedingsadviseur. Hij helpt u bij het maken van gezonde, lekkere, verantwoorde en verrassende keuze. Advies en persoonlijke aandacht bij ons is heel normaal.
Na een jaar hebben wij de groentezaak verbouwt. Het interieur heeft een totale metamorfose ondergaan. Een combinatie van frisse kleuren en indeling passend bij de producten die wij u kunnen aanbieden, zoals: Groenten en fruit,  Aardappels, Vers gesneden groenten, Rauwkosten, Maaltijden, Verse sappen, Verse maaltijdsalades, Smooties

En uiteraard kunt bij ons terecht voor een fruitmand in verschillende samenstellingen van fruit en sappen.                            

Op zoek naar een groenteman bij u in de buurt? Vind hier uw de groenteman.

Waarom? De 10 redenen om naar de groentespecialist te gaan:

  1. Smaak
  2. Kwaliteit
  3. Specialisme
  4. Kennis
  5. Eerlijke producten
  6. Ambacht
  7. Persoonlijk advies
  8. Dagverse producten
  9. Uitgebreid assortiment
  10. Streekproducten

Bij ons staat vriendelijkheid en kwaliteit voorop. Dit resulteert dan ook in tevreden klanten die wekelijks of zelfs dagelijks bij ons terug komen voor kwaliteit en ruime keuzes in groenten en fruit.

Een gezonde keuze

Groenten en fruit leveren ons niet alleen een flinke portie van onze dagdagelijkse vitaminen en voedingsstoffen. Ook op lange termijn zijn ze een prima investering. Uit tal van studies blijkt dat het eten van groente en fruit het risico op chronische ziekten verlaagt. Ook heeft een ruime consumptie van groente en fruit een positief effect op de bloeddruk en de stoelgang. Kies daarom voor de lekkere producten van de groentespecialist, want gezond genieten is een keuze!

Echte smaak beleef je bij de groentespecialist

U wilt graag gezonde, pure en smaakvolle producten. Deze vindt u volop in onze winkel en altijd van goede kwaliteit. Dagelijks hebben wij de verste en lekkerste producten die er te krijgen zijn. Speciaal voor u geselecteerd en met de lekkerste smaak! Daarnaast kunnen wij met onze specialisme en vakmanschap u perfect adviseren over diverse groenten en fruit.

TOT ZIENS IN ONZE WINKEL!!

ALPHENAAR DE GROENTESPECIALIST