Vanaf 6 februari krijg je bij alle aankopen in een van de Poiesz winkels Jeugd Sponsor Munten. In de winkel in De Wiken staat een koker van BV Penta en alle munten die daar ingestopt worden zijn geld waard voor de club. Zorg dus dat iedereen die munten heeft ze in deze koker stopt!

Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk munten in de koker krijgen hebben we dit jaar een extra actie bedacht. Iedereen mag zelf munten verzamelen (bij familie, vrienden of wie dan ook) en kan deze iedere week inleveren bij de trainer (in een envelop graag!). Degene die de meeste munten heeft verzameld krijgt een van de 3 hoodies in speciale Penta-Honeybadger uitvoering. Deze hoodies zijn beschikbaar gesteld door Gameballs en na de actie ook verkrijgbaar in de speciale Penta webshop.

Let vooral ook op de speciale aanbiedingen die elke week gelden. Deze week Pindakaas en Gevulde Koeken, mjammie!

Je kunt zelf ook volgen hoe het loopt met onze actie. Kijk hiervoor op de speciale actiesite. Hier kun je ook stemmen op BV Penta, dat levert bonuspunten op!

Succes allemaal! Mocht je nog vragen hebben, richt je dan even aan de trainer of een van de bestuursleden Henk, Jan, Ivo of Frits.