Vorige week maakten de grote basketbalhelden van de NBA de grote oversteek naar London om hun kunsten te vertonen. Geluksvogel Jort Kuiphuis was er bij en kon met eigen eigen ogen zien waar hij voor aan het trainen is.

“Het was een geweldige ervaring om de grote sterren van de NBA een keer in het echt te zien. De wedstrijd tussen de Orlando Magic (o.a. Vucevic en Eric Oladipo) en de Toronto Raptors (o.a. Kyle Lowry en Demar Derozan) kwam wat langzaam opgang maar eindigde in een spannende verlenging met een overwinning van de Toronto Raptors. Ik kon al voordat de wedstrijd begon het stadium in waardoor ik de kans had om te zien hoe NBA spelers zich op een wedstrijd voorbereide. Het leuke was dat er hier ook oefening tussen zaten die wij bij Penta ook doen (vrijeworpen oefenen en lay-ups lopen). Al met al was het een hele mooie ervaring en als je ooit de kans hebt om zelf een NBA wedstrijd bij te wonen zal ik het zeker aanraden.”