Sponsors 2016-11-15T14:38:02+00:00

Sponsors

snap-2013-09-08-at-13-11-27

In het restaurant – ingericht naar traditionele Chinese stijl met een mengeling van hedendaagse, westerse elementen – kunt u sfeervol genieten van onze heerlijke specialiteiten. Onze uitgebreide menukaart is een selectie van de lekkerste gerechten die de diverse regionale Chinese keukens te bieden hebben: onze koks laten u graag de rijkdom aan smaken en geuren van onder meer de Szechuanese, Kantonese, Pekingnese en Shanghainese keukens ervaren. Ook voor uw Indische gerechten kunt u bij ons aanschuiven.

Op zaterdagen en zondagen serveren we ook het lopend buffet. Voor een vast bedrag kunt u onbeperkt genieten van diverse Chinese en Indische gerechten. U heeft de ruime keuze uit diverse warme gerechten, die bij iedereen goed aan zal slaan. Leuk om te doen met een gezelschap als familie, vrienden, collega’s, de club of de klas!

Noordkade 112, 9203 CH Drachten

tel. nr. (0512) 51 79 79

altac-300x107Handelsonderneming Altac is 1 maart 1978 door de familie Alkema en Tacoma opgericht.
Het systeem: verkoop vanuit het rijdende magazijn, is altijd doorgevoerd en uitgebreid met een concept voor magazijnmanagement. Hierdoor is Altac bij verschillende autoschade ketens en bedrijven totaal leverancier in paint en non-paint producten. Tegenwoordig wordt het concept bij tal van branches toegepast, waaronder jachtschilders, carrosserie bedrijven enz. Voor de jachtschilders heeft Altac in samenwerking met Spectrum jacht- en interieurlakken aan het pakket toegevoegd. Tevens is in samenwerking met Spectrum een distributie overeenkomst en dealerschap van Lesonal autolakken afgesloten.

De Meerpaal 28
9206 AJ Drachten
Tel. 0512 – 52 03 85
Fax 0512 – 52 59 69
info@altac.nl

lodema-300x98Uw generalist in elektrotechniek
De wereld van elektrotechniek vraagt kennis én innovatie. Een oplossing die volledig past, inspelend op de mogelijkheden die de toekomst biedt. Elke dag vooruit denken, het zit in onze genen. Al 80 jaar is Lodema een begrip in Noord-Nederland.
We bieden heldere oplossingen voor architecten, technische adviesbureaus en instellingen. Nauwe samenwerking tussen onze divisies leveren u slimme en dus kostenbesparende oplossingen op.

mp_logo_groot_red-300x177

De onderneming M.P. Service en Onderhoud is gevestigd op Bûtewacht 62 te Drachten en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

logo_vihtaVihta – Jager begon in 1978 vanuit huis met het leveren van Sontegra zonneapparatuur voor de professionele gebruiker. Snel kwam daar Hapro bij welke middels haar pro sun zonnehemels een breed publiek aansprak. Vanaf 1983 werd er rechtsreeks zaken gedaan met Alisun zonnebanken in Heerhugowaard. Vihta-Jager is dit drietal zonnebank producenten tot vandaag toe trouw gebleven en levert nog steeds slechts kwaliteitsapparatuur met het logo made-in-Holland. Het spreekt dus ook voor zich dat Vihta de geschikte leverancier is voor het leveren van zonneapparatuur. Zin in een zonnekuurtje? Kijk op http://www.vihta.nl/ of bel: 0512 – 524650

Syntec Bouwdienstensyntec-visitekaartje